het aanbod van ontmoetingsveld

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

Eén op één - Leiderschap

Echte verandering begint bij niet allen dromen, maar ook doen! Voor jezelf kiezen en jezelf ontwikkelen brengt een krachtig effect op gang. Ik ga graag met jou vanuit persoonlijk leiderschap in gesprek. Samen zoeken we naar wat er bij jou speelt. Als je begrijpt waar jouw onrust vandaan komt en je er bewust van bent, dan kun je ook veranderen. Mijn kwaliteiten en ervaringen zet ik in om verandering teweeg te brengen door persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen.  

Hoe zou het zijn als je wat meer voor jezelf gaat zorgen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken waar je verbinding met jezelf en team kan creëren.

Mijn aanpak

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en verkennen we het vraagstuk waaraan jij wilt werken. In de sessies gaan we aan de slag om te ontdekken wat jouw overtuigingen, drijfveren en ervaringen zijn die je hebben gevormd. Deze hebben invloed op hoe jij in het leven staat en met jezelf en anderen omgaat. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leidinggeven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Door het maken van verbinding, het creëren van bewustwording en door kennis over te dragen gaan we werken met wat we daar tegenkomen. Dat is interessant, leerzaam, maar kan ook spannend of uit je comfortzone zijn. Dat is oké. Als je echt verandering wilt realiseren, is dit de plek waar je wilt zijn.

Leidinggevende: ‘Na vier gesprekken voel ik me een stuk meer in mijn kracht. Door de coaching heb ik een spiegel voor gekregen. Ik realiseerde mij dat ik sneller denk en even gas terug moet nemen in gesprekken en duidelijkheid mag geven mijn team.’

Laten we allemaal de leiders zijn die we zelf graag hadden gehad

Simon Sinek

Team coaching

Je werkt individueel, maar samen sta je sterker. Op teamniveau mis je vaak de verbinding, de tijd om echt met aandacht naar elkaar te luisteren, om elkaar te begrijpen, je gewaardeerd te voelen. Er wordt veel over zaken en personen gesproken in plaats van met elkaar. Echt contact hangt samen met de moed om zaken op tafel te leggen en er iets mee doen. We gaan vanuit vertrouwen en veiligheid, zoeken naar wat er écht speelt in het team, welke patronen, overtuigingen, drijfveren en ervaringen zijn gevormd. Deze hebben invloed op hoe het team samenwerkt en functioneert. 

Signalen om coaching te zoeken:

  • Merk jij dat je samen met je team onder hoge druk staat en je het moeilijk vindt om werk en privé in balans te houden?
  • Ervaar je problemen binnen het team en in de samenwerking?
  • Heb je moeite met alle verandering binnen je team of organisatie?

 

Ontmoetingsveld staat klaar om jouw team daarin te begeleiden en om de verbinding en veerkracht terug te brengen in het team. In een veilige setting krijgen we boven tafel wat besproken moet worden om daarna gezamenlijk slagen te maken. Wil je ook beter samenwerken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn aanpak

Als coach breng ik de verbinding en veerkracht terug in het team. Ik faciliteer vanuit een vraag vanuit het team of vanuit de leidinggevende, daarna creëer ik een veilige setting en gezamenlijkheid. Ik wil daar zijn waar het gebeurt, dus ga ik langs bij jouw organisatie om te inventariseren wat de hulpvraag is. Mijn begeleiding is maatwerk.

Wijkverpleegkundige Omring: ‘Als teamcoach is Mandy doortastend en probeert de vraag achter de vraag te stellen. Door de gesprekken met elkaar leren we om kritisch naar elkaar te kijken, ons kwetsbaar op te stellen en duidelijk uit te spreken wat we van elkaar willen en verwachten.’

Ook kan ik organisatieopstellingen begeleiden. Deze geven je op een diep niveau inzicht in de echte oorzaken en oplossingsrichtingen van organisatievraagstukken. Op basis van een vraag gaan we kijken welke elementen daar een rol in spelen. Vervolgens worden deze gerepresenteerd en ontstaat er ruimte en inzichten dat iedere keer weer op indrukwekkende manier duidelijk maakt wat er nodig is om beweging en succes te creëren. De kracht zit in het feit dat je op een zeer snelle en effectieve manier de kern van een vraagstuk naar boven haalt.

Opstellingen moet je echt ervaren! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

“Samen komen is een begin. Samen blijven is” vooruitgang Samenwerken is succes!

Henry Ford

Sparringspartners gezocht!

Op zoek naar een sparringpartner in de zorg? Laten we samen de kernproblemen aanpakken!

Ontmoet gelijkgestemde leidinggevenden met dezelfde dagelijkse uitdagingen: werkdruk, weerstand en personeelstekorten.

Laten we samen uit de waan van de dag stappen, vertragen, uitzoomen en sparren over echte oplossingen. Leren en inspireren om samen een positieve verandering in de zorg te bewerkstelligen.

Doe je mee? Aanmelden kan door een mail te sturen naar mandy@ontmoetingsveld.nl

📍 Ontmoetingsveld in Abbekerk
🗓️ Woensdag 17 juli
⏱️ 12.00 – 14.00 uur
🫰🏻 Gratis, inclusief lekkere lunch
👉🏻 mandy@ontmoetingsveld.nl

Het leven wordt voorwaarts geleefd,  maar achterwaarts begrepen

Søren Kierkegaard

Reviews