ontmoetingsveld

Wie is Mandy?

Ik ben Mandy Giling, coach bij Ontmoetingsveld. Al 20 jaar ben ik werkzaam in de zorg en de publieke gezondheidszorg in uitlopende functies. Ik ben ooit gestart als hbo-verpleegkundige en groeide van daaruit door als leidinggevende, naar coach. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en om mezelf te ontwikkelen, zodat ik teams en leiders verder kan helpen, met alle uitdagingen die er zijn in de zorg.

Ik heb geleerd dat je jezelf meeneemt vanuit huis in je werk. Als zorgprofessional richt je je vaak op een ander. Maar als je echt verbinding kunt maken met jezelf en weet wat je valkuilen en waarden zijn, help je jezelf, je team en de mensen om je heen. Mijn doel is om binnen de teams en leiders verbinding te creëren, zodat je vanuit natuurlijk leiderschap grip krijgt op het werk dat je dagelijks met liefde en passie doet.

Mijn basis

Ik kom uit West-Friesland en ben van nature sociaal, doel- en mensgericht. In het contact ben ik toegankelijk, rustig, duidelijk en betrokken. Hiermee creëer ik snel een vertrouwde omgeving waarin je kunt groeien, vanuit aandacht en vertrouwen.

Zelf leefde ik een tijd in een overlevingsstand en kwam mezelf tegen in 2014. Dit uitte zich in paniekaanvallen. Ik was alleen maar naar buiten gericht, bezig met wat die ander van mij zou vinden. Bezig met het maar goed te doen voor iedereen. Waardoor ik beetje voor beetje het contact met mezelf kwijt raakte.

In die reis terug naar mezelf ben ik veel dingen tegengekomen, heb ik veel geleerd en nieuwe keuzes gemaakt. Na een opleidingen Integrale coaching, De tekens verstaan (Phoenix) en het begeleiden van Organisatie opstellingen heb ik in 2021 ervoor gekozen om dat te doen wat het dichtste bij mezelf ligt en ben ik gestart als coach onder de naam Ontmoetingsveld. 

Wie ben jij en door welk verhaal ben jij gevormd?

Waar sta ik voor

Ik leefde lange tijd in een overlevingsstand en kwam mezelf tegen in 2014. Dit uitte zich in een paniekaanval in de auto, waar ik jaren last van heb gehad. Ik bedenk me nu: wat vind ik belangrijk? Wat heb ik nodig? Zo krijg ik meer rust en kom ik in mijn kracht. Ik gun iedereen deze groei en ontwikkeling. Goed voor jezelf zorgen, om vanuit vertrouwen en rust je functie uit te kunnen oefenen op een manier die jouw past. Ontwikkeling vraagt moed om naar jezelf te kijken. Ik ga graag met je in gesprek en samen zoeken we naar wat er bij jou speelt. Daarna gaan we aan de slag. 

Waar sta ik voor

Verandering is er altijd en overal. Maar echte verandering begint bij mensen die niet alleen dromen, maar ook doen. Het is mijn missie om een Ontmoetingsveld te creëren waarin ieders potentieel de ruimte tot ontwikkeling krijgt en mensen duurzame bewegingen maken.

Mijn drijfveer is het streven naar organisaties die gebaseerd zijn op verbinding en samenwerking. Ik geloof er namelijk in dat mensen en organisaties pas echt in beweging komen wanneer er ruimte en aandacht is voor groei en mensen. Met als resultaat meer werkplezier, betere werkprestaties, kwaliteit en meer efficiëntie.

Ik gun iedereen deze groei en ontwikkeling. Ontwikkeling vraagt moed en kwetsbaarheid om naar jezelf te kijken. Ik ga graag met je in gesprek en samen zoeken we naar wat er bij jou speelt.

‘Angst kan je heel goed ergens vandaan houden, maar het helpt het helpt je heel slecht ergens naartoe .

Reviews